Selecteer land (NL)

Mijn pagina

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Als u zover bent een bestelling door te sturen kunt u eenvoudig uw gegevens wijzigen bij stap 1 in het factuuradres. U kunt uw log-in gebruiken en uw gegevens wijzigen voordat u de bestelling doorstuurt. Als u alleen uw gegevens wilt wijzigen zonder een bestelling te doen kunt u ons ook een e-mail sturen of bellen naar onze klantenservice,  telefoonnummer : 020-2622050.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

U heeft de mogelijkheid om u af te melden voor de "nieuwsbrief" door de afmeldfunctie „afmelden nieuwsbrief“ te gebruiken die u onderaan op onze site kunt vinden of door ons een een e-mail te sturen.  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice, telefoonnummer:  020-2622050.Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

Op onze website heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor de "nieuwsbrief" door de aanmeldfunctie „aanmelden nieuwsbrief“ te gebruiken of door ons een e-mail te sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice, telefoonnnummer : 020-2622050.


Kan ik uw catalogus online bekijken of bestellen?

U kunt onze actuele catalogus op de homepage van onze website als Ipaper bekijken en doorbladaeren. Als u zich wilt aanmelden om de catalogus te ontvangen kunt u zich wenden tot onze klantenservice (link).